Хасково

Наградиха най-добрите от конкурса „Завещано от Апостола“

Най-добрите автори на есета и презентации от конкурса „Завещано от Апостола“, посветен на Васил Левски бяха наградени в Младежкия център.

За есе първа в първа възрастова група е Антония Кирилова в 5 клас от харманлийското ОУ „Иван Вазов“, втора е Атанася Танева в 5 клас от ОУ „Христо Смирненски“, Петрич, трета е София Делчева от 5 клас на училището в Харманли.

Награждаване

При по-големите първа е Бианка Радева в 8 клас от ПГ „Пейо Яворов“, Петрич, втори е 10-класника от ПЕГ „Иван Богоров“ в Димитровград Добромир Зафиров, а трета е 11-класничката от ФСГ „Атанас Буров“ Ралица Кирилова.

Награждаване

В първа възрастова група на раздела за презентация първи е Иван Митев в 6 клас на ОУ „Св. Иван Рилски“, втори е Димитър Девинизов в 7 клас в ОУ „Св. Климент Охридски“, трети са Румяна Велинова в 6 клас на ябълковското ОУ „Васил Левски“ и Гергана Евтимова в 6 клас на СУ „Св. Паисий Хилендарски“.

Награждаване

При големите първи е абитуриентът от Спортно училище „Стефан Караджа“ Стефан Айвазов, втори са 9-класничката от ПМГ „Боян Петканчин“ Габриела Караджова и 18-годишната Тюркян Салиф от СУ „Васил Левски“, следвани от Красимира Николова в 8 клас на свиленградското ОУ „Иван Вазов“.

С песен участниците поздравиха деца от вокална група „Орфейче“, а след награждаването всички поднесоха цветя пред паметника на Васил Левски.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button