Хасково заобича театъра си още на 90-годишнината

Любопитно

Аплодисменти на крака и възгласи „Браво!“ заслужиха актьорите от хасковския театър „Иван Димов“ в края на концерта-спектакъл „Театър, обичам те!“, с който се отпразнува 90-годишнината на културната институция.

В уникалното представление, на което можеш да се смееш до сълзи, освен театралната трупа ведно с директора Стелиян Николов, се представиха група “Остава” и камерен оркестър – Хасково с диригент Цанислав Петков. Режисьор на спектакъла е Елин Рахнев.

Театър

Актьорите показаха, че са добри певци, а диригентът Петков – класен танцьор. За всички в публиката имаше осигурена почерпка и чаша вино.

В един от етюдите беше прерязана лента с пожеланието „Сега 90 години, догодина – 180“. Имаше селфи с публиката и възгласи „Гришо! Гришо!“.

7 коментара

  • БРАВО! Адмирации за директора на театъра Стелиан адмирации за диригента на оркестъра ЦАнислав адмираци за актьорите, поклон на вярната публика!

  • Страхотен спектакъл. Поздравления и за актьорския състав и за оркестъра.

  • Кой, кой, кой малоумен сноб си дава стотинките за да присъства на тази гротеска наречена български театър ?!Кой идиот потомствен захранва самочувствието на тези абсолютни бездарници ?!

  • Браво! Чудесен спектакъл! Обичаме нашия театър и се радваме на всички постановки, които имахме възможност да видим през последните години! Нашите най- големи актьори и едни от най-добрите спектакли идват в Хасково, за да се докосваме до тях в пряк контакт. Благодарим ви! Щастливи сме, че ви има!

  • Юбилейният спектакъл беше пълна халтура,никаква тържественост,пълно разочарование.

  • Опазил ни Бог от запознати с големи претенции. По-важното е, че гледаме хубави постановки и големи артисти. Тържествата са еднократен акт.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.