Най-добрите 60 по немски и испански се събраха в Езиковата

Хасково

Най-добрите гимназисти по немски и испански език се събраха в хасковската ГПЧЕ „Асен Златаров“ за областните кръгове на двете олимпиади.

По испански за този етап се класираха 15 ученици, като всички са от Езиковата. Сред тях е и деветокласничката Цветелина Кисьова, която на патронния празник заслужи наградата „Ученик на годината“ за първото си място на националната олимпиада миналата година.

Олимпиада

Класираните по немски пък са 45, като две от децата са от димитровградската Езикова гимназия „Иван Богоров“ – абитуриентката Атанаска Янева и 10-класникът Добромир Зафиров. Всички останали са от гимназията домакин.

Олимпиада

Олимпиадата по немски продължава 3 часа, а тази по испански е с час повече.

Олимпиада

Националният кръг по немски е в Сливен на 25 и 26 март, а по испански – в Стара Загора на 25 март.

Един коментар по “Най-добрите 60 по немски и испански се събраха в Езиковата

  • Как може и на задушница да тормозите децата. Това вие от МОН, инспекторатите и училищата нямате никаква срама. Грехота е на този ден, да правите такива неща!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.