Сменят светофара до театъра, монтират LED осветление в центъра

Хасково

Започна подмяна на светофарната уредба до театър „Иван Димов“ в Хасково. Предстои и подмяна на светофара откъм Бизнесцентъра.

Както Haskovo.info писа, новата светофарна уредба ще е с LED светлини и струва около 35 000 лв.
Зам.-кметът Велин Балкански заяви пред Haskovo.info, че ремонтът най-вероятно няма да свърши днес. До смяната на светофарите се стигна след честите им аварии и изключвания, които затрудняваха трафика в областния град.

Ремонт

Предстои и корекция на светофарите в Хасково във връзка с увеличения трафик. Целта е да се избегнат големите тапи в час пик.

Ремонт

Започна и подмяна на лампите в центъра с LED осветление. Някои от старите осветителни тела ще бъдат ремонтирани и поставени по кварталите, допълни Балкански.

5 коментара

  • СМЕНЯТ ПРЕД БАНКАТА А НА УЛ. ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ ОТ ПЕТЪК НЕ СВЕТИ НИТО ЕДНА КРУШКА

  • Да сменят и една такава лампа на ул.“Пирин“ до Агроаптеката, близо до Чочко, свети директно в апартаментите на блока ни, а не надолу за да освети улицата!

  • С молба да се обърнете към компетентните!!!
    Светофарът на автогарата е редно да се пренастрои. Зелената светлина за пешеходци свети само 13 секунди. Потокът от хора там е голям. Дано отнесете сигнала към когото трябва.
    Светофарът до бившата казарма на ул. „Дунав“ и бул. „В. Левски“ свети едновременно и зелено и червено за пешеходци в първите секунди.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.