Хасково

Хасково подкрепя рампи в училищата

Анкета Кампанията за изграждане на рампи в училищата за децата със специални образователни потребности се радва на изключителна подкрепа в Хасково. 87% от гласувалите в седмичната анкета на Haskovo.info са за. Още 2 на сто не са решили дали да подкрепят благородната кауза. 

Според 10% от гласувалите има и по-достойни кампании, които заслужават подкрепа. Едва един не подкрепя благотворителни кампании по принцип.

Тази седмица стана ясно, че броят на абортите в Хасково е почти колкото броят на ражданията. По този повод питаме на какво се дължат многото аборти.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Теодор Тодоров
Теодор Тодоров
20.08.2007 13:24 13:24

Лично на мен ми е много интересно като се изградят тези рампи, какво ще се постигне ?! Децата пак няма да успеят да се доберат до класните стай. Лично аз съм обиколил три-четери училища в града за да видя дали имат рампи и да ги фотографирам. Единствено Шандор Петьофи в кв. Орфей има. Рампата е в двора, а в училището ?
Или е достатъчно децата да са в двора, а не в класната стая ?! Е… бели пари за черни дни, както се казва, ето защо НЕ подкрепих идеята !

Back to top button