Хасково

Приемни семейства и социални продават мартеници за болния Дани

 

Мартеници, изработени от приемни семейства и всички социални институции в общината ще се продават благотворително в къщичка номер 15 за Дани, съобщават от кметството.

Дани има нужда от нашата помощ, за да живее нормално! Диагностициран е с Детска церебрална парализа още след раждането си и оттогава всеки ден за него е борба и огромни усилия – да направи първите си крачки, да хване с ръчичка любимата си играчка, да прегърне родителите си.

Дани е много смело дете – вече е претърпял една операция на лявата си ръчичка, благодарение на която се опитва сам да се храни, да рисува. Ежедневните упражнения вече дават резултат – детето ходи само с помощта на шини.

През март му предстои нова операция в Турция на крачетата, която струва 10 000 евро. Семейството се нуждае от нашата подкрепа.

Благодарим Ви, добри хора! Всяка добрина се връща!

Банкова сметка:

Райфайзенбанк
IBAN : BG02RZBB91551007797541
BIC: RZBBBGSF

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button