Хасково

ГЕРБ: Нов бежански лагер в Хасковско би бил предателство към хората

През последните години сме направили всичко възможно да не бъде разкриван нов бежански център на територията на Хасковска област. Това заявиха на пресконференция бившият областен управител на Хасково Станислав Дечев и бившият депутат Делян Добрев. Те определиха повдигането на темата за изграждане на нов бежански център в Хасковска област като взривоопасно.

Новият областен управител е водил разговори за военни имоти и е искал оферти от строителни фирми, заяви Добрев. БСП трябва да кажат защо техният областен управител повдига напрежението в региона, допълни той и определи ситуацията като предателство към хората.

Европейската комисия е сключила споразумение с България за отпускане на средства, в което фигурират Хасковска и Ямболска област и това е въпрос на политическо решение, коментира Станислав Дечев. Той заяви, че парите за Хасковска област са били определени за Дирекция „Миграция“ и са за разширяване на центъра им в Любимец с допълнително фургонно селище. За да се строи нов бежански център в региона, трябва това споразумение да бъде предоговорено, допълни Дечев.

Направихме много за сигурността на хората в Хасковска област и това сега започна да се срутва, допълни и бившият заместник-областен управител Валентин Ангелов. От ГЕРБ допълниха още, че част от мерките за сигурност включват и възстановяването на жандармерията в Хасково.

На пресконференцията присъства и бившият депутат Валентин Радев, който е бил и заместник-министър на отбраната. Той посочи, че през последния мандат са били променени и доста закони с цел превенция срещу мигрантите. Част от промените включват двойното увеличаване на наказанията за каналджийство.

Пресконференция на ГЕРБ
Станислав Дечев, Делян Добрев, Валентин Радев, Валентин Ангелов

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

9 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Само ГЕРБ
Само ГЕРБ
22.02.2017 15:44 15:44

Това , което ГЕРБ гради в региона години БСП го срутват за дни! Кадърни хора са това ей! Не ги е срам! от къде на къде бежанци ще има тука. Заслужават един хубав протест да им се спретне. ама такъв як протест та да не помислят дори да се явяват на избори. БЕЗОБРАЗНИЦИ! С какви очи искат да се случи това не знам. ВЪН БСП И крадливата им клика вън М.ангелов , като толкова искат бежанци да си ги вземат у тях

Герб са виновни
Герб са виновни
22.02.2017 18:22 18:22
Отговор до  Само ГЕРБ

Както стана ясно герб са сътворили цялата работа с новия бежански лагер в хасковско – те са дали съгласие, да не се правят на умрели лисици, предатели

Калина
Калина
22.02.2017 15:59 15:59

В Хасковско няма нужда от други центрове! Нали е спаднала миграцията, кой се опитва да измъкне едни пари. БСП май не са сигурни колко ще вкарат и от сега са почнали да прибарват, докато могат.

Линко
Линко
22.02.2017 16:10 16:10

Абе Минко, не прецаквай цялата работа

Анонимен
Анонимен
22.02.2017 18:25 18:25
Отговор до  Линко

Гербаджиите отдавна са подготвили всичко за новия бежански център, и сега се чудвт как да замажат очите на хората преди изборите, ГЕРБ долу

Здравко Желязков
Здравко Желязков
22.02.2017 16:30 16:30

хич не ми пука дали минко е от бсп или от село крепост. Ако този направи нов лагер тука ще го вкарам в лагера лично. иначе сега чакам и патриотите да скочат и пак да грабаме пушките и да вървим на бунт.

пропаганда за малоумни
пропаганда за малоумни
22.02.2017 18:38 18:38

Даааа,Минко вчера стана областен и вече уреди бежански лагер,абе ГРОБ,що не си ебете майките?

Аз
Аз
22.02.2017 19:49 19:49

Продажна партия герб как не ви исрам да лъжите хората че вие сте подписали договора за бежанците щто не си ги приберете у вас.

познат на гербажията
познат на гербажията
22.02.2017 21:38 21:38

дечев е едно миризливо лайно. неграмотния станка дечев който ми бе състудент и завърши по милост и с преписване на стпо процента е подписал за лагера, а сега се прави на умряла лисица,ако тоя тъпак стане депутатин с 4000 лева заплата жална ни майка.

Back to top button