Искат премахване на синята зона по булевардите в Хасково

Хасково

Транспортната комисия оглежда местата в синята зона в Хасково с идеята да бъдат премахнати тези, които затрудняват движението, съобщи за Haskovo.info зам.-кметът Велин Балкански.

Сред участъците, за които се предлага да отпаднат от синя зона са местата пред пощата и до комплекс „21 век“.

След като комисията приключи огледите, решението ще трябва да вземе общинският съвет.

Целта е да бъде отпушено движението на автомобилите в Хасково, защото особено в час пик се образуват големи задръствания.

18 коментара

   • На паркингите, там няма да ти сложат скоба ако си закъснял с 15 мин. и има винаги места.

 • Започнете да глобявате по бул. Раковски, превърнат е в безплатен паркинг. Тия пред пощата не пречат чак толкова

 • Булевардите за това са направени широки.Да могат да поемат трафика, а не да са паркинги,или стоянки за таксита.СВЪРШЕТЕ СИ РАБОТАТА ГОСПОДА ОБЩИНАРИ!!!!!!!!!!!!!!!

  • Къде тогава да са паркингите щом ги махаме отвсякъде, ще почнат всички да спират където им падне и хаоса е готов. Недомислица е това което правят от общината.

 • Там трудно ще накарате българина да не спира. Поне като е синя зона и се плаща, всеки спира свършва си работата, плаща и продължава. А като се махне синята зона, като спре някой от сутринта, временно спиращите ще направят още една колона иии… леле мале. Но да пробват. Ще трябва някой да стои там постоянно и да глобява 🙂

 • Най-после! Време да ги махнат тия сини и жълти зони по булевардите. Не може да има зона за паркиране на основен път.

 • А като махнат синята зона пред Пощата дали ще махнат спрелите коли пред съда, които очевидно са служебни на съда? То тапата почва от там.

 • Вдигнете глобата за неправилно паркиране,тогава ще видим дали ще паркират където си искат!!!

 • синята зона не пречи на движението.всеки който е чел правилника знае че при еднопосочна улица имаш право да паркираш от страната на четните номера а това не е просто улица а широк булевард а бе на калпав к……….р вълната му пречи

 • ПРАВИЛНО синята сона не трябва да отпада защото веднага ще се наместят с колите си ГАЗАРЧЕТАТА и ХАЙМАНИТЕ на града които по цял ден кибичат по центъра на една кола и едно кафе Ей това трябва до го знае и БАЛКАНСКи ПОЛЯНСКИ и ДЕДО ДОБРИ ама де толкова УМ

 • Много умно,хората трябва да паркират и ще ходят на жълтата зона,от това общината не печели въобще.Прилича на поръчка в полза за жълтата зона.

 • Уф оная праснатата в лицето и плясната в устата пак ли си пусна мръсните далавери. Уж това, уж онова и накрая пак ще се нагуши. Няма справедливост, а само крадливо племе от болни амбиции и блюдолизци на всяка власт! Ей няма наяждане!

 • На тая -илена м целия град да и дадат пак няма да мириса тази долна пепелянка. От какво проклето семе трябва да се е пръкнала тая грозница – с тия цъдки по бърната е ясно, че е като няква Баба Яга – и с многото си пари не може повече да се разкраси. Колкото е грозна тая в характера – толкова е грозна и в лицето и във външността си. Злоба и злост блика от това същество от всякъде – с никакви преднамерени прояви и театри не може да прикрие истинската си същност. Както и да се маскира на добродетелна – рано или късно проклетията и избива и помита всичко около нея!

 • Нали щяхте да ревизирате отдаването на паркингите. Нали щяхне да и ги взимате на оная набедена бизнесменка. И какво – само приказки. Пък тая проклетия си плете пак кошницата и интрижките. Ей сега като я изгонят от училището дето директорства, пак ще почне да експлоатира т.н. си бизнес ресурси. Какво и се чудите и маетее на тая далавераджийка. ЗА затвор е тая „принципната“ крадла и мошеничка.

 • Не за затвор, а за Болярово по скоро – отдавна е за освидетелстване госпожата. жълтата книжка и е постоянно в джоба, пък от време на време и на челото и е лепната. Пословична агресивна, скандална и злобна е тази госпожа, подвизаваща се като голяма „директорка“, „благодетелка“ и „бизнесменка“. Мали, тая проста .иленка.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.