Хасково

БСП ще се бори срещу изграждането на нов бежански лагер в Хасковска област

БСП ще направи всичко възможно да не бъде разкрит нов бежански лагер в Хасковска област. Това е сред основните ни задачи, обяви на пресконференция водачът на листата за региона Елена Йончева.

Журналистката заяви, че бежанците трябва да бъдат пропорционално разпределени в страната и посочи, че и сега в Хасковско има три центъра за чужденци.
Йончева е избрала да е водач на листата в Хасково именно заради мигрантите и границата, тъй като дълги години е отразявала темата като журналист и счита, че позвана проблемите и може да помогне за разрешаването им.

Ще работя за по-честен разговор с хората и за българската граница, която е доста „пропусклива“, допълни Йончева. Според нея има бежански поток, който не се регистрира официално и това трябва да стане известно на обществеността.

Елена Йончева
Елена Йончева

Проблеми има и в обезлюдяването на пограничните села и в рекета към малкия и среден бизнес, каза още Йончева. Те взела решението да се кандидатира за депутат, защото след избора на президента Румен Радев видяла, че нещата започват да се променят.

На пресконференцията бяха представени и част от останалите кандидати за народни представители на „БСП за България“ в Хасково. Сред тях са председателят на общинския съвет в Свиленград Никола Динков, текстилният инжерен от Димитровград Виолета Желева, бившият депутат Смиляна Нитова и най-младият в листата – Богдан Кирилов, който е студент по право и е на 21 години.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

11 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Веско Маринов
Веско Маринов
23.02.2017 15:07 15:07

пълен смях. баси и картуните. само Марешки

Анонимен
Анонимен
23.02.2017 15:11 15:11

ааа Елена . Хубавата Елена. Дали ще може лично да ми врътне една …десятка .

Марто
Марто
23.02.2017 15:25 15:25

Елана Йончева само не разбирам как толкова добър журналист се продаде на БСП. Само ненеИдеологията разбирам как идеологията, която тя изповядва се връзва с тазитаВигенин на Вигенин. Това е нередно, а можеше да има ново и истинско ляво.

Теодор Тодоров
Теодор Тодоров
23.02.2017 15:30 15:30

Къде е пропусклива границата ? Ти видя ли я? Точно в нашата област поне да те бяха завели да видиш. Всъщност винаги е така с парашутистите. Идват говорят разни работи и си отиват и повече не ги виждаме до другите избори! Еленкее еленке скрий се вече остаряла си. И на Станишев не му харесваш и на Радев и Радевица, на нея пъкхич затова те натири в Хасково. И новия Ви областен доказа вече колко брани Хасково- направо ни натресва четръти лагер тука! ЛЪЖЦИ класически как сне ви омръзна бе как не ви е срам!

ANTI TROL
ANTI TROL
23.02.2017 16:03 16:03

БРАВО БЕ ДРУГАРИ! Срама нямате ли? Собствения ви министър и областен управител са се договорили тайничко да ни натресът центъра за бежанци в Хасково пък вие сте щяли да се борите…. Кого забудалявате. Вие сте ЛЪЖЦИ и ПРЕДАТЕЛИ!

blabla
blabla
23.02.2017 17:28 17:28

Богдан Кирилов, който е на 21 години – браво, най-накрая млади лица в БСП

филип
филип
23.02.2017 17:40 17:40

Ама вие едни и същи работи говорите. Честно казано ако Елена Йончева беше се присъединила към БСП щях да се съглася да идва да ми говори. Но издигната от гражданската квота. А пък дори не ми е съгражданка ми е малко лицемерно.

хихихи
хихихи
23.02.2017 20:54 20:54

Социалистите обещаха и да ни направят осем милиона. На всяка цена, по възможност, по-бързо. Мисля да се спасявам, че иначе много ще е*ат тези.

Тя
Тя
23.02.2017 21:07 21:07

Тя Йончева ще се опитва да реанимира БСП, само че без успех! В Хасково балами няма. Да ходи да си гледа бебето. Бившата съпруга на Станишев изобщо не е в състояние да направи нещо за града и хората. Иска само да си осигури голяма депутатска заплата, докато е в майчинство, че милионерът май се стиска, нали с тези на Моника стават 4. Абе те с парите си могат цяло училище с деца да поддържат, ама алчност и страх ги цепи, не се знае кое повече. Безсрамници!

винету
винету
23.02.2017 21:31 21:31

Бъдете слуги на Тиквата!!! Мръсни продажници!!! Продадохте ни на Ердоган!!! Всички сте подготвени писачи на тиквата!! Хора не се подвеждайте, това са пкатени проститутки на тиквата!!! Нима искате да ни управлява пожарникар????

Беър Грилс
Беър Грилс
06.03.2017 14:53 14:53

Елена Йончева е човекът, който се явява като лицето на морала в България и защитник на бъларския народ. Това е смешно. Къде беше госпожата, когато нейния бивш възлюбен се опита да сложи начело на ДАНС Делян Пеевски, защо тогава тя не зае гражданската си позиция, защо не се възпротиви на това, защо не беше проактивна в действията си, а скрито гледаше нещата, хванала Сергей Станишев под мишница. Аман от комунисическа измет, не трябва да им позволяваме пак да се връщат на власт, не ми се гледат пак задкулисни игри с ДПС. БСП преди 2г. получиха историческия шанс, без да са спечелили изборите, да сформират правителство, е видяхме какво могат !!!!

Back to top button