Регион

Започна делото срещу курсанта от МВР, обвинен в побой на шофьор в село Добрич

Започна делото срещу 22-годишния курсант в академията на МВР, който е обвинен, че е прибил 52-годишен мъж на пътя в димитровградското село Добрич през април миналата година.

Тогава след леко засичане на пътя младежът слязъл от колата и нанесъл множество удари на Панчо Панев. Той беше в болница със счупена скула.

Обвинението срещу Петко Петков е за средна телесна повреда и предвижда наказание до 6 години лишаване от свобода. Отделно от това пострадалият поиска обезщетение от 20 хиляди лева.

Днес обвиняемият отказа коментар, заяви единствено, че е виновен. Адвокатът му каза, че инцидент е имало, но не и нещо престъпно. Междувременно стана ясно, че той не е освободен от академията на МВР, както беше обявено от министерството и е бил награден за успехи в края на миналата учебна година.

В съдебна зала част от свидетелите се отрекоха от предварителните си разкази, че са станали свидетели на побоя. Делото беше отложено за 28 март, когато трябва да бъдат разпитани подсъдимия и съдебния лекар.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
NIKO
NIKO
23.02.2017 15:58 15:58

Ало-о-о-о-у-у-у, гус’ин адвокат!Ако да счупиш скулата на някого е инцидент,а не престъпление пожелавам ти в най-скоро време и ти да претърпиш подобен „ИНЦИДЕНТ“.Ако имаш късмет по скулата и по носа.

Back to top button