Хасково

Ремонтът в „Шандор“ стигна до асансьора, детски градини изостават

Основният ремонт в хасковското ОУ „Шандор Петьофи“ значително напредва отвътре и отвън.

Активно се поставя изолация от южната страна на училищната сграда. Вчера пък бе доставена конструкцията за външния асансьор.

Ремонт

В същото време ремонтът в ОУ „Св. Иван Рилски“ продължава по стаите, а тепърва се изгражда скеле от източната страна на сградата.

От общината заявиха, че и двете училища се ремонтират по график. Очакванията са ремонтите там да приключат до 15 септември.

В същото време ремонтите в някои от детските градини изостават от графика. На този етап обаче това не се очаква да създаде проблеми, защото сроковете тук са по-дълги.

От общината предупредиха, че по договорите са предвидени големи глоби за закъснение на ремонтите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
24.02.2017 8:53 8:53

за какво пък е този асансьор а да за да се харчат държавни пари!!!!!!!направете нещо смислено за децата с тези пари!!!!!!ама то държава няма кой да помисли и да го направи!!!!

Анонимен
Анонимен
24.02.2017 9:51 9:51
Отговор до  Анонимен

ami ako imash malko akul decata invaludi kak sgte se kachvat be idiot

родител
родител
24.02.2017 10:21 10:21

Тая община едно нещо с акъла си няма да направи и с тия темпове на ремонтите децата ще бъхтят още една година от единия до другия край на града да идат на училище. Невежи и некомпетентни във всичко което правят.

Анонимен
Анонимен
24.02.2017 10:35 10:35

идиот е на майка ти сина.да не би само в това училище да има деца инвалиди пък и да не би в миналото да е нямало такива деца

Back to top button