Хасково

Инсулт покоси мъж в банята, паркирани коли пречат на Бърза помощ

Инсулт покоси 70-годишен хасковлия в дома му на улица „Петко Р. Славейков“ в областния град.

Инцидентът станал вчера, но жена му била в болница и когато се прибрала днес по обяд го открила в банята. Тя веднага се обадила на Бърза помощ.

Медиците бяха затруднени в работата си от паркиран автомобил, който запушваше входа към кооперацията. Отделно, стълбището бе твърдя тясно за твърдата носилка и се наложи съседи да изнасят мъжа до линейката с одеало. Човекът беше в съзнание и бе откаран в Спешно отделение.

Линейка

От Бърза помощ се оплакаха от безразборното паркиране в Хасково. Спешните екипи срещали изключително големи проблеми и в квартал „Орфей“, където много входове на блокове били затепи от коли и пациентите се изнасяли много трудно. Заради тесните стълбища, особено когато трябва да бъде изнасян човек от високите етажи от Бърза помощ викат за съдействие пожарната.

Линейка

14 коментара

 1. Нормално за тьпите,злобни и прости гербаджийски селяни,населяващи тоя слава Богу топящ се град.

  1. Кое е така? Ей такива като тебе пречат на България да върви напред. Ти си от най-злобните.
   Ако ти си алтернативата на ГЕРБ, аз съм плътно ЗА ГЕРБ

 2. Каква само безочливост и липса на мозък. Човек получил инсулт, а тъпанарите от БСП и с това правят политика. Отвратително. Засрамете се, бе.

  1. Ами само много прост милиционер с гербаджийски мозьк може да паркира по този начин.

   1. Ти си бесепарски педерас всички от тая мизерна партийка сте такива лайна боклук

 3. Ирена Узунова да вэрнем!!?
  Да ни удави всинца!!!
  Тя ще се спаси на инвалидния си гербаджийски стол

 4. Колата сигурно е пречела и по стълбището да мине носилката.Пише, че е носен по стълбите с одеалото, а колата виновна? Вдигаш носилката малко и готово, все пак на снимката се вижда цял отряд.

 5. А жалките комуняги, дето не знаят че вече няма комуна и само ги лъжат, че се върна на дядо славата да бърка в канчето на държавата са много хубави така ли?

 6. Абе вие мозък имате ли? Превръщате трагедията в политически цирк. Грозно е.

 7. Тоя от бърза помощ, уважавам труда им, но какво са тръгнали да се обесняват и оплакват какво искат.

 8. Такава злоба не съм виждал ГЕРБ БСП, все едно не са умирали хора и по време и на двете партии. Истината е хората в България са станали цинични и жестоки, още веднъж го доказвате тука. Засрамете се бе животни

  1. Вярно е,животни са и едните и другите.За собствената им кауза даже е по-добре да не коментират,само предизвиквате отвращение кьм партиите си,Няма да гласувам за никого,всички сте мафиоти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button