Спорт

Волейболистките докосват среброто след 3:2 в Шумен, двоен празник за Радичев

Волейболистките на димитровградския клуб „Раковски“ са все по-близо до сребърните медали в женското първенство.

Тази вечер момичетата зарадваха старши треньора си Иван Радичев, който стана за втори път баща от съпругата си Ани Радичева с важна победа в Шумен с 3:2.

Двубоят продължи повече от 2 часа, като в решителния пети гейм нашите се наложиха с 15:13.

Така „Раковски“ запази второто място във временното класиране и има само още един мач до края на редовния сезон – домакинство на „Левски“ (София). При победа в него тимът от Димитровград ще е вицешампион.

Заместник-кметът на Димитровград и член на управата на „Раковски“ Светослав Стойков изрази пред Haskovo.info задоволството си от победата и поздрави Радичев с раждането на дъщеричката му. „Надяваме се тя да е бъдещата капитанка на „Раковски““, каза Стойков и допълни, че на 3 март отборът излиза единствено за победа срещу „Левски“, която ще гарантира поставената цел за медал. Надеждите са срещу „сините“ в титулярния състав да се завърне и капитанката ни Вангелия Рачковска.

Следват плейофи, където се играе единствено за титлата. Предстои и турнирът за Купата на България.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button