Спорт

Хандбалистките на Хасково запазиха първото място след битките в Сливница

Хасковските хандбалистки запазиха първото си място във временното класиране от зоналното първенство при девойките до 19 г. и след зоналния турнир в Сливница.

Днес хасковлийки победиха Панагюрище с 31:21, като президентът на клуба Марияна Стаматова заяви пред Haskovo.info, че момичетата са показали много добра игра.

Във втората среща нашите отстъпиха от домакина „Ники спорт“ с 20:23, а от клубното ръководство се оплакаха от много грубата игра на Сливница и неадекватно съдийство.

От отбора липсваха наказаната голмайсторка Маринела Панайотова и контузената вратарка Даниела Дечева. В игра силно се включи новото попълнение Антония Симеонова, която вчера игра за Свиленград в женското първенство.

Въпреки това „Хасково“ остава лидер, като на 23 март е следващият турнир в Панагюрище, а на 28 април е финалът в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button