Пуснаха новия светофар до театъра, следва пренастройване на останалите

Хасково

Новата светофарна уредба до театър „Иван Димов“ и Бизнесцентъра бе включена по обяд.

Както Haskovo.info писа, светофарите струват около 35 000 лв., настоени са от специалисти от Турция. Рамката на уредбата свети със съответния цвят за да се вижда възможно най-рано от шофьорите. Има и нови светофари за пешеходците. Подмяната е заради честите аварии на стария.

Светофар

Светофарите са изтеглени от пешеходните пътеки. Предстои старите светофари да бъдат премахнати, а на по-късен етап да бъдат пренастроени останалите в града, така че да се избегнат големите задръствания в Хасково.

Преди да бъдат пуснати новите светофари от сутринта бяха изключени старите. Заради авария не работеха тези на кръстовището на булевардите „Съединение“ и „Раковски“, а снощи – този срещу ОУ „Св. Иван Рилски“.

10 коментара

  • ХУБАВА РАБОТА АМА ЦИГАНСКА.СВЕТОФАРА Е НА ДВА МЕТРА ПРЕДИ СТОП ЛИНИЯТА .ПЪРВАТА КОЛА АКО СПРЕ НА СТОП ЛИНИЯТА НЯМА ДА ВИЖДА СВЕТОФАРА.ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА СНИМКАТА СЕ ВИЖДА ДОБРЕ

  • Вместо да пренастройка те другите изчистете булеварда слет светофара от синята зона и премахнете неправилно спрели те коли пред съда и магазин Нелина, така трафикът от коли ще тръгне по две ленти и няма да има такива задръствания от лебеда до бизнес центъра, не е нормално да имамеме два булеварда в града и те да са направени по едно платно паркинг, в цял свят разширяват а ние стесняване пътната мрежа .

  • Е Супер някой си крадна 35 бона за нещо което не струва повече от 10 000лв…. Светофарите наистина са интересно. но не са необходими толкова скъпи светофари…

  • С лед и без лед все тая,светофари не се гледат,ако ще и със звуков сигнал да е!Няма ли правила и закони светофар не ще те спаси!

  • Български фирми няма ли…..за един тъп светофар, че пак да храним турскарта икономика……..
    Даже брояч няма
    Плащайте гяури…

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.