НАП в Хасково няма да работи на 1 март

Хасково

Офисът на НАП в Хасково няма да обслужва клиенти на 1 март, съобщават от Агенцията.

Причината е планирана по адреси профилактика от страна на електрозахранващото дружество. Сградата на НАП в Хасково, която е на пл. “Свобода“ №2 ще бъде без ток от 8:30 до 17 часа според разписанието на EVN.

От офиса на администрацията се извиняват предварително на клиентите си за причиненото неудобство. Годишни данъчни декларации – за доходи и корпоративни данъци ще се приемат на гише, но ще се обработват на следващия ден, уточняват от НАП. От там препоръчват ползване на електронните услуги, които ще бъдат достъпни в сайта – подаване на данъчни и осигурителни декларации с ПИК и електронен подпис, проверка на здравен статус и други.

В случай, че електрозахранването бъде възстановено по-рано от предвиденото, офисът веднага ще започне да обслужва граждани и фирми, уточняват от Агенцията.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.