Хасково

Съкратиха заместник-директорите на МВР – Хасково

Двата щата за заместник-директор на Областната дирекция на МВР в Хасково са съкратени от служебния министър Пламен Узунов. Това важи и за още няколко дирекции в страната.

Причината е оптимизирането на щатното разписание в министерството, обясниха за Haskovo.info от пресцентъра на МВР в София.

На практика длъжностите заместник-директор във всички дирекции са закрити.

В Хасково щатовете за заместник-директор досега бяха два. Длъжността изпълняваха Георги Бехов и Недан Хаджиев. Бехов е и началник отдел. На Хаджиев ще бъде предложено друго място в системата, обясниха от пресцентъра.

От областната дирекция заявиха, че при тях все още не е пристигнало решението на министъра.

13 коментара

  1. най после нещо разумно апсольотно правелно – неданчо квартален във хисаря- всички тези отговорности спокойно могат да се поемат от нач.сектори не са необходими зам дир и т.н тва имаше едно петенце зализан къде е сега

  2. Помака пак ще цунка задници,то и без друго това му стана навик,а момченцето с розовата ризка да му даде една краставица за лична употреба!

  3. Сега са наред и директорките на училища – да се започне от ММ – от оная Бясната, ненормална, долна селянка, която разсипа колектива, похарчи сумати пари за три години, за да се перчи на различни прояви и си назначи една дузина некадърни дружки – сщо като нея прости, устати и фръцкаливи чалгаджийки!

  4. На тази и е крайно време да си ходи – поразиите които направи в това училище със стари традиции и име са напълно непоправими. Още от първите си дни започна да върти интриги, да нарочва хората кой колко кадърен бил, кой как си гледал работа – без дори да познава колектива сред който отива. Как така реши и прецени тая никаквица на кой какви са му качествата – не по работата очевидно, а по субективните си правила – визия, прическа, маникюр, парцалки, познаства, далаверки, връзка с предишни директорки или добри отношения с кадри и хора, които на госпожата са антипатични – и така масова чистка до момента. Сега е време да ИЗЧИСТЯТ точно тази набедена директорка парашутистка!

  5. От тази директорка ММ няма по тиранична, по нечестна, по долна, по голяма клюкарка и по самозабравила се некадърница и простачка! Не само да я уволнят, ами и за затвора е тази проста селянка. Заради далаверите които си върти, заради мръсотиите с които залива хората и заради посредствените и възможности, с които съсипва всичко от преди нейно величество селянката!

  6. На тази директорката с двоиният инициал да й се връща всичко, което е причинила на другите. Злините, които направи, интригите и клюките, които завъртя, лошотиите, които причини, съсипаното здраве на много хора, съдбите, които преобърна, подигравките и забавленията със човешкото достойнство! Всички тези неща стократно да ги усети тази себична личност, с мания за величие и болни амбции!

  7. Ще си намери рано или късно майстора тази зла пепелянка! Не може да се разсипва живота на хората, за да се показва някаква проста селянка колко е хай – по скоро е хай ван. Заедно със своите Росни и Мирни чалгаднийки, както грубиянки и навикващи заместнички, самозабравили се лигли около пепелянката!

  8. Всички помаци и турци вън от системата,да отиват в малево при велизар да продават цигари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button