Регион

Обменно бюро върна фалшиви 50 лв., бежанци продават безакцизни цигари

Сигнал за неистинска банкнота е подала 28-годишна жителка на старозагорското село Ръжена, съобщават от полицията.

Жената съобщила, че получила банкнота от 50 лв. при обмен на 750 турски лири в български левове в обменно бюро в Хасково.

720 цигари без бандерол откри полицейския инспектор, обслужващ РПЦ Харманли. Той е засякъл двама мъже – иранец и афганистанец, настанени в Центъра да продават безакцизните папироси в едно от халетата. Кутиите са иззети с протоколи.

Сигнал за манипулация на електромер е подал служител на ЕВН. Той съобщил, че е констатирал при проверка на табло на булевард „Димитър Благоев” в Димитровград манипулация между първа и втора клема, както и между трета и четвърта клема. Монтирани са проводници, вследствие на което електромера отчита потребената ел. енергия с – 52.46% по-малко. Електромера обслужва обект заведение за хранене, собственост на фирма.

Две кражби са регистрирани през денонощието. Първата е от магазин на улица „Асен Златаров” в Хасково, където е проникнато след избутване на прозорец. Откраднати са 50 лв. на монети и мобилен телефон. Втората кражба е от сграда в село Райкова могила. След разбиване на капандура на таванско помещение е задигнат куфар, в който е имало 200 лв. и документи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button