Студентка обиколи 15 държави и събра огромна колекция

Любопитно

Росислава Георгиева от Харманли следва лингвистика – английски с испански език в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ и определено голямата й страст са пътуванията.

Пътуванията и опознаването на света винаги са ми били страст. Както се казва „откакто се помня“. Като малка имах една огромна политическа карта над бюрото си, която разглеждах с голям интерес. Още на 7 г. бях научила географското разположение и столиците на всички държави по света.

Гледах картата и си мечтаех един ден като порасна да имам възможността да посетя всички тези близки и далечни земи. И така, когато не просто вярваш в мечтите си, а започнеш да работиш върху тях, те започват лека-полека да се сбъдват.

Студентка

Била съм в повече от 15 държави, предимно в Европа по различни причини – училищни проекти и ученически екскурзии, сезонна работа, но най-вече почивки и ваканции“, разказа пред Haskovo.info Роси, която има и огромна колекция от магнити.

Относно магнитите, започнах да ги събирам в доста късен период, за което съжалявам, колекцията ми в момента щеше да бъде доста по-голяма.

Нямам идея колко точно имам, преброяването им ми беше „мисия невъзможна“, доста объркващо е когато се опитам да ги сброя, една част от тях също вече са в историята – лесно се превръщат в сол, разкри друга своя страст студентката-пътешественичка.

6 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.