Избори 2017

Валентин Ангелов подкрепи протеста на земеделците и призова държавата да работи за хората

Кандидатът за депутат от ГЕРБ Валентин Ангелов подкрепи протеста на тютюнопроизводителите и животновъдите край Свиленград и призова държавата да не убива българското производство. Той беше единственият, който се отзова на поканата на организаторите към всички партии.

„Тук съм да подкрепя хората, които си изкарват хлюба с честен труд. Всички трябва да са равнопоставени, не бива държавата да се отнася към тях по различен начин“, заяви Ангелов по повод исканията на тютюнопроизводителите да получават еднакви доплащания за килограм тютюн, а не както е въведено през 2013-та година при управлението на кабинета на Орешарски – повече за по-малка реколта и по-малко при повече продукция.

„Тези хора трябва да бъдат удовлетворени от работата си, а не да протестират. Държавниците трябва да се замислят, тъй като земеделските производители хранят всички нас. Субсидиите трябва да са еднакви за всички“, допълни Ангелов.

Протест
Живко Желев и Валентин Ангелов

Кандидатът за депутат беше посрещнат радушно от земеделците. „Познавам Валентин Ангелов от дълги години – той е човек с чест и достойнство и е винаги готов да защити всички хора“, заяви организаторът на протеста Живко Желев.

„Ангелов е сред малкото местни хората в листите – дори и да не може да ни реши проблемите, ще бъде наш представител, а не като останалите спуснати от София кандидати“, заключиха земеделците.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button