Избори 2017

„АБВ – Движение 21“ се бори за повече от 1 мандат в Хасково с чиста кампания

Коалиция „АБВ – Движение 21“ ще се бори за повече от един мандат в Хасково на парламентарните избори на 26 март и да бъде приятната изненада на вота. Това обяви на представянето на кандидатите за народни представители в хасковската листа нейният водач Лидия Стойкова – Чорбанова, която е политолог от Атинския университет.

По думите на водача на листата тя е съставена от експерти, достойни за уважение, които не са избирани на партиен принцип. Най-големият враг на коалицията е имагинерният политически субект, който през последните 27 г. е извършил ценичен преход.

Коалицията иска рестарт на социално-икономическата политика и икономиката и финализиране на радикална съдебна реформа, като голямата цел е възстановяване на справедливостта.

АБВ
Златка Георгиева, Лидия Стойкова – Чорбанова и Добри Тодев

От „АБВ – Движение 21“ разчитат на висока активност на изборите, така ще се намали ефектът на корпоративния вот и е мярка срещу изборните манипулации.

Коалицията ще работи за възстановяване на митница „Свиленград“, което ще открие нови 120 работни места в града и ще повиши стокообмена. Стойкова – Чорбанова се обяви и за подкрепа на семейния бизнес, което ще възстанови регионалната икономика.

На пресконференцията бяха представени и част от кандидат-депутатите в листата на коалицията. На второ място е адвокат Добри Тодев от Свиленград. Той също се обяви за възстановяване на митницита и изрази оптимизъм, че коалицията ще прескочи бариерата за влизане в парламента, защото ще води чиста кампания, което ще се оцени от избирателите.

Трети в листата е адвокат Божидар Иванов от Димитровград, четвърта е Галина Атанасова, журналист от Димитровград. Следват адвокат Маргарит Камбуров, Тодор Тодев – общински лидер на АБВ в Минерални бани, Мария Цанева – икономист, счетоводител и съдебен експерт от Хасково, Любомир Вълчанов – зооинженер от Любимец. На срещата от кандидатите бяха още Митко Митев от Харманли – служител в рудник и икономистът Златка Георгиева.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button