Избори 2017

Нова република: Не ни е страх да отстояваме принципите си

Имам смелостта и решителността да водя битките на всички истински десни хора, които милеят за Хасково и за България. Никога не съм предавал и няма да го направя. С тези думи откри предиозборната кампания на „Нова република“ в Хасково водачът на листата Стоил Яков.

На трети март всички лидери на „Нова република“ дойдоха в Хасково, за да се видят с хората по улиците и да представят идеите си пред хората. Те бяха посрещнати с одобрение от сините симпатизанти като единствените полицити, които не се страхуват да отстояват принципите си. Това беше и акцент в изказванията им при представянето на листата за Хасково.

Листата на Нова република
Водачът на листата Стоил Яков и останалите кандидати за народни представители от Нова република

Ние не се страхуваме и сме доказали, че можем да носим тежестта на властта и ударите на опозицията, но когато принципите се разминат, всеки трябва да поеме своя път, заяви Радан Кънев. Той посочи, че основен противник на дясномислещите хора са комунистическите партии и те не се изчерпват с БСП.

Сега се готви нова коалиция между ГЕРБ и БСП, която ще бъде наречена програмно правителство. Не е нужно да чакаме да се случи лошото, а трябва да се опитаме да го спрем, допълни Мартин Димитров. Това правителство ще прикрие окончателно кражбите КТБ и нищо никога няма да излезе на бял свят, а едно от първите им решения ще бъде за Белене. Така ще се похарчат 20 милиарда лева и тогава няма да има пари за нищо, заяви той.

В хасковската листа са преди всичко убедени демократи и свободни хора, обобщи Трайчо Трайков. Той посочи водачът Стоил Яков като смел човек, който винаги е вярвал в своите идеи. Ние не говорим празни приказки и винаги се аргументираме, допълни Трайков. В политиката има лесен път и десен път и ние сме избрали десният, заяви той.

Сега е времето да проведем истинска битка срещу лъжата и предателството, защото ние не сме мишки, които се крият и продават, заключи водачът на листата Стоил Яков.

Листа на „Нова република“ за област Хасково:

  • Стоил Яков
  • Костадин Калъпов
  • Георги Василев
  • Мариана Петкова
  • Милен Бaкалов
  • Антония Желязкова
  • Антони Пашов

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button