Избори 2017

Бойко Борисов в Хасково: Вие знаете какво може ГЕРБ, с БСП България ще катастрофира

Препълнената зала на театъра в Хасково посрещна с бурни аплодисменти председателя на ГЕРБ Бойко Борисов. Той дойде, за да подкрепи кандидатите за народни представители от региона.

ГЕРБ„Знаете какво може ГЕРБ – от гола поляна можем да направим магистрала или пречиствателна станция. И всичко това сме го правили тук в Хасково. Ние не даваме фалшиви обещания. С управление на БСП България ще катастрофира“, заяви Борисов на срещата с хасковлии.

„Единствено България имаше устойчив ръст на развитие във всяка една област. От всички нас зависи да не се подведем на изборите и да си счупим държавата отново. Опонентите ни са се отлепили от земята и обещават безумни неща. Така рискуваме да ударим темелите на държавността“, коментира Борисов.

Председателят на ГЕРБ пристигна в Хасково заедно с Томислав Дончев, водач на листата на ГЕРБ в Габрово и 23 МИР София и с водача на хасковската листа Делян Добрев. В залата на театъра присъстваха и всички кандидати за депутати от листата на ГЕРБ в Хасково.

ГЕРБ„Ние сме местни хора, виждате ни всеки ден. И за разлика от другите сега няма да тръгнем да ви обещаваме, ние вече сме ви показали, че работим“, заяви водачът на листата Делян Добрев.

„Надявам се разумът да надделее. Надявам се БСП да не успее да спечели нито една община в Хасковска област, така както нямат кмет, да нямат и победа!“, категоричен бе Добрев. „Програмата на БСП е катастрофа. Там има само един ред, който трябва да бъде изпълнен и това е развитието на капиталовия пазар“, посочи водачът на листата и бивш икономически министър. Той бе категоричен, че ако ГЕРБ отново има възможност да управлява, което ще е разумното решение на всеки от нас, тогава ще бъде изпълнен един основен ангажимент за Хасково. „Ще привлечем нови инвестиции в Хасково и региона. След 10 дни ще подпишем споразумение, с което Хасково ще стане част от Икономическата зона заедно с Пловдив и Бургас. Там през последните 5 години са направени над 140 завода с над 70 хиляди работни места и над 1 милиард евро инвестиции. Първите стъпки Хасково да се превърне в индустриален център вече са направени, виждате „Язаки“ прави най-голямата си инвестиция в Димитровград“, подчерта Делян Добрев.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обясни, че ако народът си избере управление, различно от ГЕРБ, партията ще продължи да служи на хората. Според него едно такова управление би продължило кратко – година или година и половина, но последствията за България ще бъдат много тежки.

„Принудени сме да сме на кантар с БСП. Защо? Какво имаме от другата страна, какво е направила БСП в Хасково, за да сме равни?“, попита той.

ГЕРБ

На срещата присъстваха и кметове от региона. Добри Беливанов благодари на ГЕРБ за доброто сътрудничество през последната година и припомни, че държавата е помогнала на Хасково.

Продължилата над 2 часа среща с жителите на Хасково и областта завърши със снимки с бившия премиер и лични ангажименти, които Бойко Борисов пое към хасковлии. Един от тях е да бъде възстановен клуба на актьора, задача, която лидерът на ГЕРБ възложи на кмета на общината Добри Беливанов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button