Избори 2017

Иво Димов на Борисов: Две години сърбах попарата на БСП при Орешарски. Беше трагедия!

Две нови инвестиции за над 25 милиона лева стартират през март в община Димитровград. Това съобщи по време на среща с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов кметът на общината Иво Димов.

На 15 март ще бъде направена първа копка на асфалтов център на немската компания „Щрабаг“. Това е петата по големина европейска строителна фирма, която ще открие в землището на Димитровград асфалтов център за над 5 милиона лева. В него ще работят 50 човека, а производството ще задоволява цяла Южна България.

Седмица по-късно пак в Димитровград започва изграждането на завод за производство на авточасти и аксесоари за автомобилната промишленост. Инвестицията е на турската компания САБА и на стойност 20 милиона лева и с възможност за разкриване на 300 работни места.

Всичко това плюс завода на „Язаки България“, който ще бъде заработи от юни тази година и до 2018-та ще наеме над 3 000 човека, коренно променя пазара на труда в област Хасково.

„Тези инвестиции се случват благодарение на правителството на ГЕРБ, защото именно по време на Вашето правителство успяхме да финализираме преговорите с инвеститорите“, подчерта кметът Иво Димов.

ГЕРБ
Иво Димов

„Искам да призова за разум при гласуването на 26 март. Хората свикват с хубавото и забравят бързо кой го е направил. Магистрала „Марица“ за нас вече е факт и ние забравихме катастрофите, трафика и жертвите по стария път. Забравяме сякаш, че и заради магистралата се случват новите инвестиции на наша територия. Сега е важно да знаем, че този темп на развитие трябва да се запази и да има работеща икономика“, категоричен е кметът на Димитровград.

„Искам да ви призная, че аз имах „честта“ две години да сърбам попарата на БСП с кабинета Орешарски и трябва ви призная нещата бяха трагични, даже бих казал убийствени!“, подчерта Иво Димов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button