Хасково

230 през Спешно по празниците, сред тях и баскетболистка

230 пациенти са преминали през Спешно отделение на МБАЛ-Хасково по празниците, съобщиха за Haskovo.info от ръководството на болницата.

От тях в МБАЛ са приети 130 болни, като през почивните дни не е имало сериозни инциденти.

Сред пострадалите, които преминаха вчера през Спешно бе и една от най-добрите баскетболистки на „Нефтохимик 2010“ (Бургас) Габриела Костова. В мача за третото място от Купата на България с „Берое“ Габриела получи силен удар в ребрата и не можа да довърши срещата.

Заради силните болки и съмнения за счупено ребро, баскетболистката бе откарана с линейка до болницата. Там Габриела е преминала и скенер, който не е показал сериозни вътрешни травми и Костова е отпътувала с отбора си за Бургас.

Както Haskovo.info писа, „Хасково 2012“ за първи път в историята си триумфира с Купата, а сребърните и борнзовите медали са съответно за „Монтана 2003“ и „Берое“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button