Регион

Закопчаха четирима крадци на метал, хванаха ментета в Хасково

Четирима симеоновградчани са хванати в момент на кражба, съобщават от полицията.

Криминалисти от участъка са получили информация за набезите над метали от склад на фирма до жп гарата. Отивайки на място забелязват четиримата на възраст 20, 18, 17 и 27 г., които прескачат метална мрежа и прехвърлят метални арматурни прътове през оградата.

Виждайки полицаите крадците са направили опит да избягат, но са заловени в квартал „Лагера”. Четиримата са познайници на полицията.

36-годишен от град Златарица също е задържан за кражба. Познайникът на полицията проникнал в къща в село Гълъбец след счупване на прозорец и откраднал хидрофор, електрожен, ъглошлайф, бензинова косачка и резачка за дърва и телевизор. След подадения сигнал от собственичката на дома, мъжът е задържан.

197 артикула на защитени търговски марки откриха служители на ОДМВР. Част от тях – 97 чифта спортни обувки са намерени в офис на булевард „Съединение” в Хасково, оставени в куриерска фирма от 36-годишен жител на кърджалийското село Стар Читак.

Останалите 100 артикула с лого на защитени марки без разрешение на правопритежателя са конфискувани от лек автомобил БМВ с водач 37-годишен хасковлия, спрян за проверка на разклона на Харманли в посока Хасково.

700 цигари без бандерол иззеха общинските полицаи в Хасково. Те са открити при проверка на лек автомобил Мерцедес с водач 50-годишен мъж от областния град на булевард „Илинден”. Папиросите са конфискувани с протокол за доброволно предаване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button