И Мис Хасково сред новите попълнения в общината, двама подсилиха Областна

Любопитно

Трима млади висшисти започнаха работа в община Хасково по програма „Старт в кариерата“, съобщават от кметството.

Сред тях е Магдалена Минкова, която е носителка на короната „Мис Хасково 2009“.

Община

Сега Магдалена е младши експерт в правния отдел на общината. Тя е завършила Международни отношения в Югозападния университет „Неофит Рилски“.

Община

Христина Михайлова е младши експерт в дирекция „Хуманитарни дейности и обслужване на населението“. Нейният ресор е социални дейности и здравеопазване. Михайлова е завършила Икономика в УНСС-София и ще записва магистратура социални дейности.

Община

Нина Чобанова е младши експерт в Архитектурата и е завършила индустриален мениджмънт в Бургас.

Трите дами са с трудови договори за 9 месеца, като има възможност за удължаването им.

Община

От скоро в Архитектурата успешно работят и главният експерт Анжелика Рашева и младшият експерт Ивана Димитрова, като те не са назначени по програмата.

Двама младежи са назначени в областна администрация по Програмата „Старт на кариерата“. Това са Тихомир Марков, магистър по специалността „Регионално развитие“ и Маринела Атанасова, бакалавър по икономика.

Областна

Тихомир е младши експерт в Дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост“, а Маринела работи в Дирекция „Административно-правно обслужване, финанси и управление на собствеността“.

Младите хора ще работят в администрацията в продължение на 9 месеца.

13 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.