Избори 2017

БСП няма да допусне изграждането на четвърти бежански лагер в Хасковско

Срещата на Елена Йончева с гражданите на Харманли се състоя в Културния център на града.

Коалиция БСП за България няма да допусне строителството в Хасково но 4-ти бежански лагер. В препълнената конферентна зала беше сложено началото на един нов етап в предизборната надпревара в регион Хасково.

След увода и представянето на кандидатите за народни представители от председателя на БСП Михаил Лисков започна един пламенен, предизборен дебат относно грешките, очакванията, надеждите и най-вече промяната като основен слоган на предизборната кампания.

БСП

Промяната на всяка цена и за всички слоеве от населението на страната. Една от основните разисквани теми естествено беше за бежанския лагер на територията на Харманли и бъдещата държавна и общинска политика по този въпрос. Бяха разглеждани възможностите за пренасочване и недопускане разполагането на още бежански лагери на територията на област Хасково.

БСП

Журналистът Елена Йончева, която е посетила най-горещите точки на света, сподели своите опасения, че намира някои аналогии в протичането на бежанската криза, която е следствие на политиката на предишното правителство. Строителството на оградата не е завършено, слабата охрана и зелената граница са причината за продължаващият трафик на хора. Новата политика на БСП за България е единственият изход за промяна.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button