Читатели: Боклукчийски камиони затапват улиците в час пик

Хасково

За сметовози, които събират боклука в центъра в час пик, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Хората се жалват, че между 17 и 18 часа, когато в областния града трафикът от автомобили е голям, обикалят и боклукчийски камиони, които блокират улици. Така стана и тази вечер на ул. „Преслав“, където се образува задръстване, което изнерви шофьорите.

Подобна била ситуацията и около автогарата, където боклукът също се събирал в най-голямото задръствате.

Шофьори дадоха за пример други голями градове, където сметта се събирала през нощта, за да не се пречи на движението.

Снимка: Павел Данев

Изпрати новина

14 коментара

 • На вниманието на общината! В другите градове например Бургас там боклука се събира през нощта към 11 часа минават камионите за смет, а тука цял ден се събира боклука! В час пик когато има най-много трафик също се събира и затова стават задръстванията! Сутрин когато хората бързат отново се събира с една дума в най-неподходящите моменти!!!!! Нека общината да предприеме мерки!

 • В ХАСКОВО ПЕШЕХОДНИ ПЪТЕКИ СЕ БОЯДИСВАТ В ПОНЕДЕЛНИК В 8 ЧАСА СУТРИНТА. СЛАГАТ СЕ КОНУСИ , ЗАТВАРЯ СЕ ПОЛОВИНАТА УЛИЦА И ДВАМА ТЪПАЦИ С ВАЛЯЦИ ПОЧВАТ ДА ТЪРКАЛЯТ. В ХАСКОВО ЧИНОВНИКА ТРЯБВА ДА СЕ ОСАКАТЯВА ЗА ДА СЕ НАУЧИ ДА РАБОТИ

 • В Бургас смет се събира през нощта , маркировка по улиците се прави през нощта , светофарите са така настроени , че никога завиващите наляво не се засичат с движещи се направо!!! В Пловдив също! В Стара Загора също!

 • Всичко това е нследство от предишното ръководство, промяна няма,пак се излъгахме. Надеждата беше голяма,но уви.

 • В общинската болница ако влезеш с такси до някое от отделенията плащаш един лев защото си виновен че си се разболял и ползваш такси.Това е благодарноста на общината към гражданите.

 • Няма как дасе огоди на някой хора когато се чисти пречят когато не се чисти затънахме в боклуци

 • Тъпако никой не казва да не се чисти…Но това да става вечер както е във всяка една нормална държава каквато ние не сме….

 • Тапака одговаря щеми нарошят спокоството като вдигат през ноща няма да мога да спа

 • То май в Хасково само такива останаха, комплексари и неграмотни! Какво да очакваме от общината,всеки си прави каквото иска,а кмета нехае защото друг диктува правилата!
  Няма оправия!

 • Сметосъбирането вечер е най удачно,но все има недоволни граждани на които им се „пречи“да спят, а и трябва да се плаща нощен труд.Но това може да се промени, ако общината си направи труда да изиска това от сметосъбиращата фирма.Ама къде ти….

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.