Регион

Багер захапа зала „Младост“, ремонтът завършва през юли

С багер се премахват старите дограми и стъкла на димитровградската спортна зала „Младост“, където се извършва обновяване за 3 млн. лв., отпуснати целево от държавата на 7 декември.

Работата стартира на 28 декември. Кметът Иво Димов заяви пред Haskovo.info, че ремонтът върви по график. Вече е пристигнала системата за охлаждане на залата през лятото. Зимата „Младост“ ще се отоплява на газ. Вече са избрани и цветовете на новите седалки.

Ремонт

Очакванията са новата зала „Младост“ да е готова през юли.

Haskovo.info припомня, че заради ремонта секциите от „Младост“ се местят в бившия Минен техникум за парламентарните избори на 26 март.

Ремонт

Женският волейболен отбор на „Раковски“, който вече спечели второто място в редовния сезон, стартира днес в плейофите срещу „Шумен“ в пловдивската зала „Олимпиада“.

Ремонт

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Димо
Димо
09.03.2017 12:21 12:21

Да бяха раздали тия стъкла – да ги оставят долу – желаещите сами щяха да си ги отнесат само за 1 ден!

хасковлия
хасковлия
09.03.2017 13:04 13:04

Браво на кмета на Димитровград, не е като заспалия дядка „уж кмет“ на Хасково дето го тикат да се показва по някои медии щото хората не щат да го гледат, омръзна им неговата немощ и безхаберие. Под неговото вещо ръководство Хасково ще стане село от градски тип. Ура и долу герб!

Анонимен
Анонимен
09.03.2017 13:59 13:59

хаха.. да, Браво на кмета на Димитровград, ама и той е от герб :) Малко мислете какво драскате! Единият е втори мандат, а другият втора година. Прекалихте вече!

Back to top button