Избори 2017

Стефан Димитров: Хасково може да е новият икономически център на Балканите

Коалиция “Реформаторски блок – Глас народен” представи листата си с кандидати за Хасковска област пред жителите на Хасково. Водач е Стефан Димитров, който заяви, че Хасково е един от хубавите градове в България.

Димитров припомни, че държавата построи магистрала „Марица“, започна и саниране, но посочи и възможностите за развитие.

„Леката промишленост е потенциал за града, който му е давал облик в годините назад. Преработващата промишленост е свързана с поминъка на съседните общини, като земеделието. Застрояването с предприятия между Димитровград и Хасково ще продължи. Зона „Тракия“ също идва към Хасково“, заяви Стефан Димитров, като допълни, че в Хасково няма комини, които да замърсяват въздуха и това трябва да остане така. Водачът на листата подчерта, че Хасково е между Кърджали и Стара Загора, които трябва да бъдат свързани със скоростен път.

„Хасково може да е новият икономически център на Балканите и кръстопът на проекти между Европа и Азия. Ние сме тук да помагаме на всички вас“, допълни Димитров.

Реформаторски блокВторият в листата адвокат Димо Стоянов от Хасково каза, че Димитров е посочил важни задачи и Хасково ще стане по-добър за хората и онези, които заминаха да се замислят да се върнат. Той посочи, че листата е екип, който знае какво прави и как да го направи. „Стефан Димитров има изключителен опит – беше кмет на Димитровград, председател на общинския съвет, занимава се със сериозен и успешен бизнес“, подчерта адв. Стоянов, като допълни, че всеки от листата е специалист в своята област и призова на изборите на 26 март да се гласува с бюлетина №21.

Реформаторски блокТретата в листата Светла Василева от Харманли акцентира, че в листата са местни хора, които милеят за региона и каза, че приоритет трябва да бъде образованието.

Реформаторски блокС призив към младите да гласуват, за да се случи демокрацията се обърна четвъртият в листата Ангел Хаджиангелов, областен председател на БЗНС.

Тази вечер бе отслужен водосвет в областния предизборен щаб на Коалиция “Реформаторски блок – Глас народен”, който е на улица „Търговска“ в Хасково.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button