Избори 2017

Нова Република: Безхаберието на управляващите и кражбите на властта съсипват Хасково

На обиколка из град Хасково водачът на листата на Нова Република Стоил Яков и кандидатът за депутат Антони Пашов чуха от първо лице за грижите и болките на хасковлии.

Нова РепубликаВ квартал „Ручока“ кандидатите за депутати видяха проблемите, с които ежедневно се сблъскват жителите му. Една и съща улица се разкопава всеки месец, а водопроводната система продължава да е в скандално състояние – през цялата година пред входовете има локви и кал, след което калта става на прах, която дишат всички.

Нова РепубликаХората поискаха от кандидатите да поемат конкретни ангажименти към тях, а те им обещаха, че ще работят за спирането на кражбите.

„Престъпление е толкова елементарен проблем да няма решение дълги години. А то е много просто – изграждане на цялостна ВиК система, без никой да краде от материалите“, заявиха кандидатите за народни представители и обещаха, че ще продължат да защитават интересите преди всичко на хората. Ние сме единствените, които не търсят облаги и сме готови да се откажем от властта, когато става въпрос за принципи, припомни водачът на листата Стоил Яков.

Нова Република

Нова РепубликаНа пазара в квартал „Орфей“ продавачи и производители споделиха надеждата си пред кандидатите на „Нова Република“, че в новия парламент ще се работи за повече възможности за семейните и малките фирми, които трябва да се развиват, а администрацията да не ги спъва да създават работни места.

„Искаме децата ни да останат в България, а не да трябва да ходят в чужбина да ни пращат пари оттам“, споделиха по-възрастните жители на квартала, които се оказа, че познават добре лицата на „Нова Република“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button