Хасково

Арестуваха нелегално такси, правостоящи в автобусите

Читатели на Haskovo.info сигнализираха, че в пиковите часове в автобусите по линиите Хасково – Димитровград и Хасково – Минерални бани има правостоящи пътници.

Хората недоволстват, че си плащат билетчето, а трябва по половин час да се люшкат прави и натъпкани в автобусите. Те искат от превозвачите в натоварените часове да се пускат по-големи автобуси.

От Областния отдел “Автомобилна администрация” – Хасково заявиха пред Haskovo.info, че автобусните превозвачи нямат право да возят правостоящи. Ако бъде хванат автобус с правостоящи, следвата предписания и глоби за фирмата.

В същото време пък нелегалните таксита продължават да обират пътници по спирките. Най-сериозен остава проблемът с линията Хасково – Димитровград.

От ДАИ се ангажираха да продължат борбата с нелегалните превозвачи, като допълниха, че наскоро са хванали един от тях. Колата е задържана, а шофьорът е глобен с 1500 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Само така
Само така
14.03.2017 14:12 14:12

Унищожете копърките и алчните бакшиши.

Бай Янко
Бай Янко
14.03.2017 17:21 17:21

Браво! Недоумявам, защо Община Хасково,от години позволява,на така наречените „копърки“ , да й бъркат в джоба.Защо Тролейбусен транспорт,вместо да се развива,и да докарва печалба на Общината,всяка година е на червено?Само за ден-два,и могат да се прекратят незаконните таксита- общинска полиция ги знаят много добре кои са -две засади по спирките,и нещата се оправят.Този проблем наистина може да се разреши-тука не става въпрос за политика или за някакъв бизнесмен,който да точи Общината- става въпрос за нелегален транспорт.

Ivan Dragiev
Ivan Dragiev
14.03.2017 21:26 21:26

Osobeno za mineralni bani e njakakav kosmar,vozjat horata v njakakva brakma.Kade sa DAI v sluchaja.Kak go pozvoljavat ,horata as Na glavata na schofora,ako stane nesto koj e vinoven.DAI Che si zatvarjat ochite,

"АРДА ТУР"
"АРДА ТУР"
15.03.2017 15:37 15:37

Не само за мин.бани , а на всякъде е така автобусите в повечето са пълни с правостоящи хора …

4567
4567
15.03.2017 17:03 17:03

Ами предпочитат копърките хората,защото влезте вие в маршрутките да видите какъв ужас е- мръсни, с изпокъсани седалки .Защо не се вложат малко средства да се подменят този автопарк,ако това се слъчва в София и левчето ще им е много

Back to top button