Хасково

Хванаха ментета в Хасково и четирима крадци

73 чифта спортни обувки с лого на защитени марки иззеха икономическите полицаи. Те са иззети при проверка на магазин на улица „Ястреб” в Хасково, собственост на 28-годишна жена.

Стоките, носещи логото и надписите на защитените търговски марки са предадени с протокол за доброволно предаване.

Двама чирпанлии и пловдивчанин са заподозрени в извършването на кражба, станала преди 3 дни. Тогава мъжете на възраст 41, 22 и 27 г. след взломяване на входна врата са проникнали в къща в село Сталево и са откраднали телевизор, ъглошлайф, бормашина, саморъчно направен електрожен и резачка за дърва. Тримата са описали механизма на извършване на кражбата, инкриминираните вещи са открити в Пловдив и са иззети с протокол.

46-годишна димитровградчанка е задържана за кражба от хипермаркет. Снощи в 20 часа тя напазарувала хранителни продукти за близо 23 лева, но не ги заплатила на касата, за което след задържането й е съставен акт.

След взломяване на прозорец пък е проникнато в дом на хасковската улица „Граф Игнатиев”, откъдето са откраднати 150 грама златни накити и 3000 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button