Избори 2017

Цветанов в Харманли: Сигурен съм, че истината ще победи. Ирена Узунова няма вина за трагедията в Бисер

Първият въпрос към зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов при пристигането му в Харманли бе „Знаете ли кой е виновен за наводнението в Бисер?! Защото ние знаем. И тези хора сега отново искат властта”. Бисерчани, които преди 5 години преживяха опустошителното наводнение, дойдоха на среща с Цветан Цветанов като с близък човек. Защото той и целият екип на ГЕРБ бяха в Бисер месеци наред след потопа, помагаха, даваха собствени сили, средства и кураж на пострадалите.

Пет години по-късно въпросът за вината върна Цветан Цветанов назад във времето. „Сигурен съм, че делото ще докаже, че Ирена Узунова няма никаква вина за тази трагедия. Убеден съм, че истината ще излезе наяве, когато всичко приключи. Ирена плати със здравето си за Бисер и не заслужава това, което сега се случва”, категоричен бе Цветан Цветанов.

„Ние много добре знаем и помним какво се случи. Ние знаем и кой е виновен. Лошото е, че други са обвинени, а виновниците отново искат да управляват”, казаха бисерчани и дори посъветваха Цветанов и кандидатите за депутати от ГЕРБ да не бъдат толкова толерантни и добри в кампанията си. Цветан Цветанов обясни, че ГЕРБ винаги е водила позитивна кампания.

ГЕРБ

„Ние няма да променим подхода си и няма да се поддадем на черния пиар, така както правят нашите опоненти от БСП. „На агресивната им кампанията ние отговаряме с факти, с това, което сме направили и което се вижда”, категоричен бе Цветанов. Той пристигна в Харманли, за да участва в форум „Сигурност и обществен ред”. В срещата се включиха водачът на листата на ГЕРБ Хасково Делян Добрев и кандидатите за народни представители, стотици харманлийци.

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов за пореден път подкрепи и кампанията в помощ на 17-годишната Ники от Хасково. На входа на залата, където се проведе форума, той разговаря с доброволците, които събират пари за лечението на момичето. „Благодаря ви, че правите това за Ники. Познавам това дете, тя е дъщеря на наш загинал колега-полицай. Включвам се във всяка акция в помощ на Ники. Правя го и сега тук в Харманли. Вярвам, че ще оздравее и че ще бъде щастлива с толкова много приятели като вас”, сподели с младите хора Цветан Цветанов.

Впечатлен съм от Харманли и хората от този край, сподели Цветанов, след разговорите с харманлийци. „Ние сме с вас. Не давайте властта, ще ни върнат пак с години назад”, призоваха хората.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button