Избори 2017

Корнелия Нинова поздрави Елена Йончева за смелостта й – ВИДЕО

БСП триумфира във Хасково. Препълнената зала на Дома на техниката не можа да събере дори малка част от желаещите да се срещнат с Корнелия Нинова, Елена Йончева и кандидатите за народни представители от листата на БСП. „Най-важният въпрос днес е суверенитетът и териториалната цялост на България и сигурността на нейните граждани“- това заяви в Хасково председателят на БСП Корнелия Нинова.

„В България има лидери на партии, които са неадекватни“, заяви пред препълнената зала Нинова и даде за пример изказване на Бойко Борисов, в което той е обвинил евродепутатите от БСП, че са гласували против добива на въглища в Арктика. Нинова посочи и основни акценти в бъдещата работа на БСП. Отново бяха повдигнати наболели и жизненоважни въпроси за българското общество, като демографския срив, влошеното качество на образованието, бълващо функционално неграмотни хора, занемареното здраве на българиина, ниските доходи и страшния бич на безработицата.

Корнелия Нинова поздрави водача на листата за Хасково Елена Йончева за смелостта й и куража да се изправи лице в лице с една машина от корупция и машинации. Йончева пък призова за възстановяване на изгубената граница между доброто и злото. Нека покажем, че България значи много за нас, обърна се журналистката към залата. Днес България е изправена пред избора-дали да я има, или да я няма, допълни тя.

„Моя страна, моя България“ отекна в изпълнената с овации зала на Дома на техниката и над всички и всичко се развяваха българските знамена.

Още от изказванията на Корнелия Нинова и Елена Йончева вижте във видеото:

БСП

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button