Уличното осветление на Кенана изгасна

Хасково

Читатели на Haskovo.info сигнализираха, че на места уличното осветление на „Кенана“ не работи.

Големи участъци от главния път са неосветени нощем, жалват се хасковлии, живеещи на Кенана.

Тъмно

Haskovo.info припомня, че за уличното осветление отговаря „Екопрогрес“. От общината обявиха денонощен телефон за приемане на сигнали: 038/62 20 20, който често е засипван от обаждания, а вишката на общинското предприятие не може да смогне да обикаля адресите и отстрани авариите.

Снимки: Павел Данев

ИЗПРАТИ НОВИНА

6 коментара

  • Това го правят циганите, за да могат да крадат дърва. Макар че светлото на тях не им пречи. Посред бял на Ямача постоянно се чува шум от чупенето на дърветата. Те нямат срам и страх. Правят го системно дори около самия стадион. С часове чупят и крадат необезпокоявани. Отвратително. Няма ли кой да ги спре. Представям си какво правят в малките часове, щом денем не им пука.

  • То целия град е в мрак с тоя заспал кмет всичко върви надолу, опропастиха Хасково

  • Пишете за нередностите, защото те трябва да се поправят, но не го обръщайте на политическа агитация. Не тъне в мръсотия Хасково и не е тъмно в целия град. Много е празнично в момента с този фолклорен фестивал. А циганите трябва да се озаптяват защото някои от чистачите изпълняват и ролята на пазачи на нарушителите. Контролът трябва да се засили там.

  • На ул.Георги Кирков за пореден път е тъмно от петък. Колко пъти трябва да правят едно и също за да имаме постоянно осветление вечер!?!?!?!?

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.