Избори 2017

#ПОБЕДА11 – Другите за ГЕРБ – АУДИО

Христо Димитров – хореограф и продуцент на НФА ”Българе”

Правя това обръщение, за да подкрепя конкретно един човек- Делян Добрев от ПП ГЕРБ. Смятам, че в Парламента трябва да има точно такива честни, достойни хора, патриоти, такъв какъвто е Делян Добрев. Навремето, когато ансамбъл „Българе” беше пред закриване и много трудно нашето съществуване можеше да продължи, точно Делян Добрев застана зад нас и спаси ансамбъл „Българе”, за да можем днес да съществуваме. Изключително съм му благодарен за този патриотичен акт, за това отношение, което той прояви към българската култура и в частност към най-големия ни ансамбъл. Затова се обръщам към Вас да го подкрепите и вие, с вашия глас, защото в Българския парламент  трябва да има точно такива достойни, честни българи, които милеят за България, такъв какъвто е Делян Добрев.

 

Елена Станкова-ст.треньор на БК ”Хасково 2012” и Станислава Станкова – спортен директор на БК ”Хасково 2012”

За 5 години ние спечелихме много медали и истински приятели. Но един от тях е най-близо до нас. Това е Делян Добрев, наш основен благодетел. „Хасково 2012” се превърна в кауза за г-н Добрев, защото проектът „Хасково 2012” е кауза и за жителите на Хасково. Подкрепя ме го, както и той нас през годините. Нека застанем до него в шампионския му мач на 26 март. И не забравяйте нашите фенове ще носят екип с №11.

 

Маргарита Добрева – преподавател по английски език

Била съм учителка на Делян Добрев, и на Евгения Ангелова и смея да кажа, че те са били едни от най-изявените ученици в училище. Похвално е, че и двамата избраха по-трудната реализация, след завършване на образованието си в чужбина. А именно да се върнат в България и да работят за страната си и за родния си град Хасково.

 

Латин Латунов – лекар-стоматолог

Аз живея в Хасково със семейството си и искам да остана тук. Познавам Делян Добрев и голяма част от хората от листата на ГЕРБ лично. Това са доказани и утвърдени професионалисти. Всички те са с опит и възможности, всички са хора от региона, които имат визия за развитието му. Те са млади, с идеи и с модерно мислене. Вярвам им, защото знам, че властта няма да ги промени. Голяма част от тях вече са били на управленски позиции, но това не ги е отдалечило от хората. И нещо много важно. Хасково трябва да се гордее с кандидат като Делян Добрев. Този човек работи и помага безрезервно за спорта, за културата и талантливите деца. Той иска Хасково да стане еталон за модерен град с успели хора. Това е моят кандидат и аз вярвам в успеха му!

 

Димчо Йорданов – диригент на Народен оркестър при община Хасково

Оркестърът е създаден през 92 година и съществува до 2014 година, когато беше закрит като звено. Две години по-късно случайността ме срещна с г-н Делян Добрев и в непринуден разговор му разказах за съдбата на оркестъра. Споделих му тревогите си от това, че в града няма млади последователи на нашата мисия да поддържаме чистия български фолклор жив. След няколко много точни въпроса от негова страна, г-н Добрев пое ангажимент да съдейства за възстановяването на оркестъра, но при едно условие: да бъде създадена Детска музикална школа към звеното. Към дата 1 март 2017г. оркестърът вече е възстановен, създадена е и Детска музикална школа, в която набираме млади таланти от хасковските училища. От разговорите, които съм водил с г-н Добрев и неговите действия и предложения, разбрах че той е деен, трезвомислещ и рационален човек, дълбоко свързан с българските си корени, който държи на дадената дума и се отнася с разбиране и съпричастност към проблемите на културата в община Хасково или просто казано: истински качествен човек.

 

Иво Конгалов – треньор по футбол

С Делян Добрев се познаваме от деца. Израснахме заедно, бяхме и съученици. По-късно времето ни раздели. Срещнахме се случайно след 10 години. Спомням си, че имах нужда от помощ за един проект, свързан с децата, на които преподавам. Делян не само, че ми помогна. Той цяла нощ работи върху документите, защото искаше на всяка цена този проект да успее, заради децата на Хасково. И успяхме! Затова му вярвам! Защото видях на практика как се раздава, за да може в нашия град нещата да се случват. Вярвам, че и този път ще успее в поредния труден мач, в който влезе. Сигурен съм, че отборът на Хасково с №11 ще победи на финала на 26 март!

Back to top button