Хасково

Стягат голям благотворителен концерт за Ники, чака се и Мая Манолова

Голям благотворителен концерт в помощ на 17-годишната Николета Корондилева ще се проведе на 1 април от 11 часа в спортна зала „Дружба“ в Хасково.

Организатори са ръководството на МВР и Областната дирекция на полицията в Хасково. Очаква се сред официалните лица, които ще присъстват на концерта и ще подкрепят Ники да бъде омбудсманът Мая Манолова.

Досега Ники се е включвала в кампании за подпомагането на други деца на загинали родители от системата на МВР. Сега част от децата също ще я подкрепят на благотворителния концерт в Хасково в рамките на кампанията „Деца помагат на деца“.

Сред участниците в концерта ще са Владо Димов, Илия Луков, Христо Косашки, ансамбъл „Златна Тракия“, балет „Рона“, ансамбъл „Хасково“ и вокална група към ансамбъла, „Росна Китка“ от Плевенско, Здравко Мандаджиев, певиците Калина и Невена, сестрите Гергана и Милица Тодорови и Мирела Ганчева.

Сега Ники си е в Хасково и се чувства добре. По предварителен план следващата химиотерапия в турската болница ще бъде в краят на март.

Всички които имат желание могат да преведат средства и в банковата сметка на майката на момичето – Росица Вълкова Ленкова

Пощенска банка BG66BPBI 7926 106 4334 801

BIC: BPBIBGSF

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button