Избори 2017

Делян Добрев: „Българе” ни карат да се чувстваме горди българи

Благодаря на ансамбъл „Българе”, че карат мен и всички нас да се чувстваме горди, че сме българи! С тези думи водачът на листата на ГЕРБ Делян Добрев благодари за уникалния спектакъл „Осмото чудо” на най-добрия български ансамбъл „Българе”.

Артистите на Христо Димитров пристигнаха в Хасково специално, за да изразят безрезервната си подкрепа за ГЕРБ и специално за Делян Добрев. „Ние знаем за кого ще гласуваме другата неделя. Важно е сега и Хасково да реши да подкрепи Делян Добрев и листата на ГЕРБ с номер 11”, категоричен бе Христо Димитров.

ГЕРБ

Аз и целият ми ансамбъл сме тук, за да подкрепим конкретно един човек – Делян Добрев. В Парламента трябва да има точно такива честни, достойни хора, патриоти. Сега е моментът да ви призная нещо. Навремето, когато ансамбъл „Българе” беше пред закриване и точно Делян Добрев спаси ансамбъл „Българе”. „Осмото чудо”, което сега аплодирате, го има, защото Делян ни спаси”, призна развълнуват Христо Димитров.

ГЕРБ

„Изключително съм му благодарен за този патриотичен акт, за това отношение, което той прояви към българската култура! Затова се обръщам към Вас да го подкрепите и вие, с вашия глас, защото в Българския парламент трябва да има точно такива достойни, честни българи, които милеят за България, такъв какъвто е Делян Добрев”, призова Христо Димитров.

Спектакълът, който ГЕРБ подари на Хасково завърши с хоро, на което се хванаха стотиците зрители и приятели на листа с номер 11.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button