Регион

Арестуваха двама с трева, хванаха още трима крадци на ток

Двама 26-годишни хасковлии са задържани за съхранение на дрога, съобщават от полицията.

Снощи в 21:15 часа на улица „Тунджа” в града те са спрени за проверка от автопатрул. Мъжете са били с лек автомобил Фолксваген. При проверката, в подлакътника на Голфа е намерено и иззето топче с марихуана.

Вчера в димитровградската полиция е получен сигнал от служител на ЕВН за неправомерно отклоняване на ел. енергия. Сигналите са за 3 съседни абоната на булевард „Раковски” в града.

Експертът е установил, че чрез разпробиване на защитен капак и поставяне на телче се отклонява енергия и се отчита по-малко потребление на потребената енергия.

Кражби от 3 автомобила са регистрирани през денонощието. Първата е на 2 акумулатора от паркиран в промишлена зона в Харманли товарен автомобил Даф. Втората кражба е от две товарни коли Скания в село Злато поле, откъдето са източени общо 200 литра дизелово гориво.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
umniq
umniq
21.03.2017 12:25 12:25

kriite q ta treva veche ve tupaci…

Мац пис пис
Мац пис пис
21.03.2017 16:22 16:22
Отговор до  umniq

Pushete q

Hah
Hah
22.03.2017 16:46 16:46

Tva pak djoni mangala

Back to top button