Регион

Пролетна колекция менте хванаха на Капитан Андреево

Пролетна колекция от 5539 текстилни изделия, както и 1241 чифта спортни обувки, задържаха митничарите на „Капитан Андреево“ поради съмнения, че имитират световноизвестни марки, съобщават от Агенция „Митници“.

Дрехите и обувките били превозвани с камион с полска регистрация, който пътувал от Турция за Полша. Камионът е селектиран за щателна митническа проверка по метода „анализ на риска“, при която митничарите установяват, че количеството на групажната стока от 546 колета съвпада с обявеното, но част от нея носи емблеми на световни марки.

Откритата пролетна колекция е в количества, достатъчни за зареждането на луксозен магазин.

Митническите служители преброили 4479 блузи с дълъг и къс ръкав, туники с къс ръкав, тениски и ризи. Открити са още 1060 спортни комплекти, жилетки, дамско и мъжко бельо. Сред групажната стока са открити и 1241 чифта спортни обувки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button