Хасково

Хванаха 15-годишен в кражба на сладки и детски играчки от бус

15-годишно момче е задържано за кражба от Форд Транзит, паркиран на хасковската ул. „Санкт Петербург“, съобщават от полицията.

Познатият с подобните си прояви проникнал вчера сутринта в буса и отмъкнал над 3 кг. захарни изделия. В хода на беседата станало ясно, че момчето още 2 пъти този месец е задигало от същата кола вкусотии и детски играчки. Част от лакомствата и вещите са открити и иззети с протокол.

Неизвестен пък е проникнал в жилище на улица „Добруджа“ и е откраднал 150 долара, 25 евро, 150 лв. и конзола и дискове за игри. Кражба на таблет и документи е станала от паркиран на ул. „Липа“ лек автомобил Ауди А4. В колата е проникнато след разбиване на ключалката на предната дясна врата. Досъдебно производство е образувано и за кражба на меден проводник в Димитровград. След срязване на 3 междустълбия в с. Крепост са откраднати 210 метра меден проводник.

Безакцизни цигари и тютюн и филтри за саморъчно свити папироси иззеха полицаи от ОДМВР Хасково. За 2 дни на територията на региона – Харманли, Хасково, Свиленград, проверяващите са проверили търговски обекти, частни домове и коли. Иззети са общо 6649 цигари от различни марки, 15,75 кг. нарязан тютюн и 10 100 гилзи-филтри за цигари, като са съставени и актове.

Парфюми, спортни стоки и заготовки за тях с лого на защитени марки иззеха при проверка полицаи от Харманли и Димитровград. Уханните води са открити при проверка на лек автомобил Мерцедес, спрян за проверка в Града на Белоногата. В колата, шофирана от 43-годишен харманлиец са намерени 550 парфюма без съгласието на притежателя на изключителното право за използване на търговска марка. 50 спортни екипа с лого на запазена марка и 109 заготовки с щампа на марката са конфискувани от димитровградските полицаи в помещение на бул. „Раковски“ в града.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button