Регион

Арестуваха двама от Хасковско за кражби на фарове от Поршета

40-годишен хасковлия с инициали Г. С., А. М. на 48 г. от стамболовското село Светослав и 31-годишният Д. С. от старозагорското село Подслон са арестувани за кражби на фарове от Поршета, съобщават от полицията.

В старозагорската полиция са образувани три досъдебни производства за въпросните кражби, станали в града през 2016 г., като при тях бяха разбити и хасковски Поршета, припомня Haskovo.info.

В операцията по задържането на крадците са участвали и от ОД на МВР – Хасково.

Работата по изясняване на цялата престъпна дейност на групата продължава.

За трима задържани за кражби съобщават от хасковската полиция. Първият на 15-години е проникнал в два леки автомобила Опел и Деу, паркирани във вилна зона „Орфей”. От тях е задигнал 2 CD, акумулатор, тонколони и буфер. Впоследствие след избутване на прозорец е проникнал и в къща, откъдето откраднал бормашина и флекс.

До 24 часа е задържан и 54-годишен жител на село Брод, откраднал газова бутилка с котлон.

Последният посегнал на чуждо имущество е 34–годишен жител на село Сираково, откраднал 2 моторни резачки от свой съселянин. Всички инкриминирани вещи са открити и иззети с протокол.

В свиленградския арест до 24 часа е задържан 37-годишен жител на Велико Търново, хванат от автопатрула да шофира с 1,34 промила алкохол. В управленията в Хасково и Димитровград са хванати двама без книжки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
g
g
23.03.2017 11:41 11:41

zabatiq da vrashta farovete

g
g
23.03.2017 11:43 11:43

stiga go e pazila rodnata miliciq

Back to top button