Любопитно

„Господарят на магията“ след изборите в Хасково

Най-популярният български илюзионист Астор ще участва в магическия спектакъл „Господарят на магията“ на 27 март в Хасково.

Шоуто ще се състои в театър „Иван Димов“ от 18 ч. На сцената майсторът на магията ще си партнира с димитровградския маг Тодор Славов известен с артистичния си псевдоним Теос.

Хасковлии ще имат възможност да се насладят на невероятни магии, призоваване на духове и много страхотни изненади и забавления. Спектакълът се провежда по инициатива на община Хасково, а входът е свободен.

Димитровградчанинът Тодор Славов-Теос е носител на най-голямата награда на Българската асоциация на маговете – Купа „Сенко“. Тя му бе връчена миналата година на спектакъл, в който взеха участие много известни български илюзионисти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Неохимец от Митекасаба
Неохимец от Митекасаба
23.03.2017 11:18 11:18

ОМРЪЗНА ми да гледам Стефан Димитров и Делян Добрев и ткяхните физиономии Каква е връзката на Делян с Ядреномагнитния резонанс Т се е изрепчил при откриването му заедно с бившия областен и няколко ДРУГАРКИ от Герба От 15 г не съм гласувал и но този път ще отида да пус9на глас ПРОТИВ ГЕРБЧЕТО ДЕЛЯНЧО Стефчо и той нашия гражданин политик е слаба ракия В листата му едни никаквици

Back to top button