Избори 2017

Листата на ДПС в Хасково: Професионалисти и политици с опит

Листата на ДПС с кандидати за народни представители от Хасковски избирателен район е съставена от хора с дългогодишен опит и познания. Доказани политици, изпитани законотворци. Жени и мъже със самочувствието на отлични професионалисти, готови да работят за хората. Кандидатите за депутати на ДПС са с богата биография, близки до хората, известни с позициите си, действията и работата си.

Кои са те:

Йордан Кирилов Цонев – водач на листата за народни представители на ДПС за хасковски избирателен район. Роден е през 1956 г. в област Добрич. Той е водещият топ икономист на ДПС, човека предлагал най- добрите решения в данъчната и финансова икономическата политика на България. Дългогодишен член на централно оперативно бюро, зам. председател в екипа на д-р Ахмед Доган . Народен представител с 20 годишен опит. Блестящ парламентарист, автор на над 800 законодателни инициативи. Доктор по теология и благослов.

Мехмед Юмер Атаман е втори в кандидат-депутатската листа на ДПС. Роден на 12 Януари 1970 г. Семеен с две деца. Магистър по „Икономика”, специалност „Счетоводство и контрол”. От 2004 г- 2005г. – Зам. кмет на Община Хасково с ресор „Евроинтеграция” . От 2005 г. – 2009 г. Зам. Областен Управител на област Хасково. От 2013 г – 2014 г. Народен представител в 42 – то Народно събрание. От 2014 г. – 2017г. Народен представител в 43 – то Народно събрание.

Третият в листата на ДПС е Маджид Реджеб Мандаджъ, роден на 17 Юли 1974 г., семеен с две деца. Придобил е Бакалавърска и Магистърска степен на образование, съответно по „История и География” и „Стопанско управление” в УНСС. Работил е като учител, бил е директор в СОУ” Св. Климент Охридски” с. Стамболово. От 2003г. – 2009 г. Председател на Общински съвет Стамболово. От 2009г – 2015 г. Кмет на община Стамболово, по време на мандата си два пъти е номиниран за Кмет на община с най-много инвестиции.

Мехмед Лятиф Шакир, роден на 8 декември 1974 г. семеен с две деца. Той е четвърти в листата за народни представители на ДПС. Магистър по „Финанси”, бакалавърска степен „Педагогика”. Втори мандат председател на общински съвет Минерални бани, преди това 10 години директор на дирекция „Специализирана администрация” в община Минерални бани.

Пети в канидат-депутатската листа на ДПС е Мюмюн Сали Мюмюн. Роден е на 20 Ноември 1983 г. в Хасково. Придобил е Бакалавърска и Магистърска степен на образование, съответно по „Икономика на Индустрията” и „Маркетинг” в УНСС. Член е на Младежката организация на ДПС от 16 години. През годините заема различни длъжности, като към момента е член на Централен съвет на Младежко ДПС. През последните две години е зам.-председател на Общинския съвет в Община – Хасково. На Местни избори 2015 г. е издигнат за кандидат за Кмет на община Хасково. Завършил е Българско Училище за Политика „Димитър Паница” през 2015 г. Бизнесмен. Женен с едно дете.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button