Спорт

Баскетболистките на „Хасково“ завършиха победно силен сезон

Баскетболистките на „Хасково“ завършиха силно отличен сезон, в който за пръв път се класираха на държавни финали до 14-годишна възраст.

Възпитаничките на треньорите Катя Станкова и Виктор Колянов постигнаха четири победи в София, което бе достатъчно да попаднат в златната среда на класирането във финалите от 12 отбора.

Баскетбол

Похвали от Станкова заслужиха: Весела Минчева, Тони Ченгелова, Виктория Балканска, Венета Христова, Бурчин Ахмед, Калина Георгиева, Таня Борисова, Ема Байрактарова, Маргарита Политова, Боряна Гунчева, Мартина Христова, Стефка Бакърджиева и Анастасия Андонова. Две от момичетата вече са на едноседмичен камп в Сърбия.

Баскетбол

В школата продължават с настроение тренировките през лятната ваканция и се готвят за нови успехи през новия сезон, който стартира през октомври.

Баскетбол

Баскетбол

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button