Пак блокираха входовете на границата с Турция, вдигат палатков лагер

Регион

Политици и патриоти отново блокираха българо-турската граница при ГКПП „Капитан Андреево“ на трасе вход за леки коли и автобуси.

Както и на 21 март протестът е насочен срещу изборния туризъм. Влизащите автомобили и автобуси са блокирани от 11 часа. Вече стана и лек инцидент с празен автобус, който беше пропуснат, а хората от него вървяха пеш през границата. Те твърдяха, че идват на гости на роднини, но бяха освиркани от протестиращите.

Блокада

Прави се и палатков лагер, комендант е евродепутатът Ангел Джамбазки. Протестиращите се канят блокадата да остане до изборите в неделя. В лагера ще има дежурни, които ще се сменят, а алкохолът е забранен.

 

6 коментара

 • НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОТНЕМА ПРАВОТО НА ГЛАС НА ТЕЗИ ХОРА.АКО ИСКАТЕ ДА НЕ ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА ДПС ИЛИ ДОСТ ПРОСТО ИЗЛЕЗТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ ВСИЧКИ.ОТ ШЕСТ МИЛИОНА ИМАЩИ ПРАВО НА ГЛАС ИЛАЗЯТ И ГЛАСУВАТ 30 % ИЛИ ИНАЧЕ КАЗАНО 1 800 000 ОТ ТЯХ ПРИМЕРНО 12% ИЛИ 216000 ГЛАСА СА ЗА ДПС АКО ГЛАСУВАТ ОБАЧЕ ШЕСТ МИЛИОНА ДУШИ ТЕЗИ 216 000 СА 3,6% ИЛИ ПОД БАРИЕРАТА ОТ 4% С ТЕЗИ БЛОКАДИ ПОКАЗВАТЕ САМО ПРОСТОТИЯТА СИ НИЩО ДРУГО

  • Никой не им отнема правото на глас.Същите тези хора могат да гласуват в Турция.Защо идват тук??????

   • А КАКВО ВИ ПРИТЕСНЯВА ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ В БЪЛГАРИЯ????? ДА НЕ ГЛАСУВАТ ДВА ПЪТИ ТАКА ЛИ?????АМИ ТО ТОВА МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ ВСЕКИ КОЙТО Е ГЛАСУВАЛ С ДЕКЛАРАЦИЯ ЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВА НА ДРУГО МЯСТО СЛЕДВА ДА БЪДЕ ПРОВЕРЕН ДАЛИ Е ИЗПЪЛНИЛ ТОВА КОЕТО Е ДЕКЛАРИРАЛ И АКО ИМА ДУБЛИРАНЕ ДА СЕ ЗАЧЕТЕ ЕДИНИЯ ВОТ.

 • ПатрИдиотите след като ултимативно наложиха задължителното гласуване, сега пречат на хората да отидат да гласуват. Такава простотия могат да правя само агенти на ДС, руски нацисти и „българи – идиоти“ и то не „юнаци с умни калпаци“, а тъпаци с потури прикриващи червените им задници.

 • По-добре протестирайте пред парламента за премахване на двойното гражданство, вместо да киснете по границата за тоя дето духа. И аз съм против, но закона им позволява да гласуват. Най-добре е да се промени закона и точка по въпроса. И да започнем да говорим на тая тема и да видим защо изобщо е позволено двойно гражданство. На някой явно му е изгодно .

 • ВОЛЕН що го няма????Тоя ПЪЗЛЮ!!!
  На ДЕНИЦА до полата!!!И смъркат чиста,бяла КОКА….
  ВОЛЕНЕЕЕЕ,КЪДЕ СИИИИ?????

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.