Избори 2017

Подариха на Делян Добрев ключ от първия саниран блок в Хасково

Жителите на първия саниран блок по националната програма в Хасково подариха ключ от блока на водача в листата на ГЕРБ Делян Добрев. Добрев и кметът Добри Беливанов прерязаха лентата на блок 29 в хасковския квартал „Орфей“ след отслужването на водосвет за здраве.

Хората от блока се бяха подготвили с богата програма по откриването като имаше шампанско, конфети, голяма торта и музиканти.

ГЕРБ

„Трогнат съм от подаряването на ключа. Откривал съм санирани блокове в страната, но за първия саниран блок в моя роден град Хасково и съм много щастлив“, заяви Делян Добрев.

ГЕРБ

Водачът на листата на ГЕРБ припомни, че сега в Хасково се санират 70 блока и с тези темпове на работа през следващите 3 месеца и половина всеки ден може да се открива по един блок.

ГЕРБ

Добрев заяви още, че националната програма по санирането ще продължи, като ще обхване и по-малки обекти. Той допълни, че блок 29 е саниран от фирма от Самоков и се е справила много добре с работата. В Хасково санират фирми от цяла България. „Много е красиво“, каза доволен от работата на фирмата Делян Добрев.

В блок 29 живеят 96 семейства, а договорът за санирането му е на стойност 1 229 264 лв.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
24.03.2017 13:55 13:55

КОЙ КАЗА ЧЕ ТОВА Е ПЪРВИЯ БЛОК??????? НА УЛИЦА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ БЛИЗО ДО ЦЪРКВАТА ИМА ЕДИН ТУХЛЕН КОЙТО ГО ЗАВЪРШИХА МИНАЛАТА ГОДИНА.НА УЛИЦА ДОБРУДЖА ДО ПОЩАТА ИМА ДРУГ ТУХЛЕН КОЙТО СЪЩО БЕШЕ ЗАВЪРШЕН МИНАЛАТА ГОДИНА ПО СЪЩАТА ПРОГРАМА.

Back to top button