Хасково

Младеж с Опел блъсна 8-годишно момиченце, арестуваха и афганистанец с трева

20-годишен с лек автомобил „Опел“ е блъснал вчера 8-годишно момиченце, съобщават от пресцентъра на полицията.

Инцидентът е станал около 16:30 часа на хасковския булевард „Илинден“. Младият шофьор не е намалил скоростта при приближаване на място с деца и е ударил внезапно изскочилото на платното момиченце. От удара то е с хематом на челото и контузия на лявото коляно.

Хасковски криминалисти пък задържаха 25-годишен младеж с дрога. Вчера те са му извършили проверка на булевард „Васил Левски” в областния град. В него са открили 4 свивки с марихуана. В Харманли пък е арестуван афганистанец с 2 грама канабис.

Четири кражби са извършени през денонощието в Димитровград. Начина на проникване в жилищата на улиците „Емилиян Станев”, „Климент Охридски” и „Изгрев” е след разбиване на входните им врати. Извършени са кражби на черна и бяла техника, сребърен синджир, лаптоп и 320 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иванова
Иванова
25.03.2017 20:14 20:14

Колко пъти трябва да подаваме подписки за да поставят легнали полицаи на булевард Илинден, нямало нужда !

Back to top button